Auringonkukkakimppu

ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVIEN LASTEN VANHEMPIEN OIVA-RYHMÄ

Erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhempien vertaisryhmä tapaa etänä Teamsissa keskiviikkoisin 8.9., 6.10., 3.11., ja 1.12. klo 16.00–17.30.

Aloitamme uuden vertaisryhmän erityistä tukea tarvitsevien lasten omaishoitajille. Siihen voi osallistua koko Länsi-Uudenmaan alueelta.  Ryhmän ohjaajana toimii työnohjauksen ja lyhytterapian opiskelija Sanna Heloaro. Hänellä on monipuolinen koulutus ja kokemus perhetyöstä (lähihoitaja, sosionomi, voimavarakeskeinen perhetyöntekijä ja nepsy-valmentaja). Sanna toimii myös hyvinvointipalvelu Askeleessa https://www.hyvinvointiaskel.fi/

”Haluan antaa erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille työnohjauksellisin menetelmin erilaisia ja uusiakin näkökulmia asioihin, sekä auttaa löytämään oman toimijuuden ja asiantuntijuuden. Voimavarakeskeisellä työnohjauksella tavoitteena on voimien, jaksamisen, luovuuden ja ajattelun lisääminen.” Ensimmäisellä kerralla saat lisätietoa siitä, mitä ryhmässä tapahtuu ja mitä työnohjaus on ja mitä se erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhempien kohdalla tarkoittaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 3.9. mennessä Suvi/p. 0405709780 tai info@eskaomaishoito.fi