Ovet-valmennus

MUISTIOVET-VALMENNUS KAUNIAISISSA ALKAEN 15.5.23

Järjestämme MuistiOvet-valmennuksen muistisairaiden omaisille yhteistyössä Uudenmaan Muistiluotsin ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kanssa Kauniaisissa.
Tule kartuttamaan taitojasi ja tietojasi omaishoitajana. Valmennus sopii myös omaishoitajuutta suunnittelevalle. Valmennuksessa käsittelemme kattavasti erityisesti muistisairaan omaishoitajan arkeen liittyviä teemoja sekä yhteiskunnan ja muiden toimijoiden palveluja ja niiden hakemista. Saat kattavan tietopaketin omaishoitajuudesta. Tärkeanä teemana läpi valmennuksen on myös vertaistuki ja keskustelut osallistujien kesken. Valmennus on tarkoitettu kaikille omaistaan hoitaville, osallistujan ei tarvitse olla ”virallinen” omaishoitaja tai yhdistyksemme jäsen. Valmennus on useamman kerran kokonaisuus, jossa joka kerralla on oma teemansa.

Paikka ja aika: maanantaisin 15.5., 22.5., 30.5.(poikkeus tiistaina), 5.6., 12.6. ja 21.8. klo 10-13. Villa breda, Bredantie 16, Kauniainen. Lisätietoa ja ilmoittautumiset Sanna Jensen 050 528 4224 tai info@eskaomaishoito.fi.