Saavutettavuusseloste

eskaomaishoito.fi -sivuston saavutettavuusseloste

Tätä verkkopalvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Olemme arvioineet verkkopalvelun saavutettavuutta verkkoselaimen Google Lighthouse- ja Wave-lisäosilla.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivustomme täyttää Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1-kriteerien kriittiset A & AA-vaatimukset.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö WCAG-kriteerien mukaan

Sivustolla on ei-saavutettavaa sisältöä joka ei kuulu lainsäädännön piiriin, kuten toimisto-ohjelmien .pdf tiedostoja, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020 sekä videotallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020.

Niiltä osin kuin ennen 23.9.2020 julkaistuja eri toimisto-ohjelmien liitetiedostoja tarvitaan verkkopalvelun käyttöön, muutamme keskeiset asiointiin tarvittavat liitetiedostot saavutettaviksi. Teemme saavutettavuuskorjauksia, kun tiedostoja päivitetään ja kun vastaanotamme saavutettavuuspalautetta.

Saavutettavuuspalaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Sähköpostilla: info@eskaomaishoito.fi
Puhelimella: +358405709780 Suvi Mansukoski

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Voit pyytää tarvitsemiasi tietoja saavutettavassa muodossa ja antaa saavutettavuuspalautetta sähköpostilla: info@eskaomaishoito.fi. Vastaamme 14 vuorokauden kuluessa. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla.

Kerro perustelut, miksi vetoat kohtuuttomaan puutteeseen ja rasitteeseen. Kerro kuinka tiedon/palvelun voi saada vaihtoehtoisella tavalla?

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli verkkopalvelun ylläpitäjälle. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot: Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö, www.saavutettavuusvaatimukset.fi , saavutettavuus@avi.fi, puhelinnumero vaihde 0295 016 000