Huurteinen ruusunmarja

OMAISHOITAJIEN VIIKON 20.-27.11.22 OHJELMA

1.Valtakunnallinen omaishoitajien kirkkopyhä 20.11. klo 11 Espoonlahden kirkossa (Kipparinkatu 8)
Kirkkokahvilla kuulemme aiheesta: Omaishoitajuuden monet kasvot. Mukana Espoon ja Kauniaisten Omaiset ja Läheiset ry:n toiminnanjohtaja Suvi Mansukoski ja vanhustyön diakoni Eija Siivonen.

2. Hanna Jensen kertoo uudesta kirjastaan  21.11 klo 17.30–19.30.
Keskustelua muistisairaan läheisen näkökulmasta. Vieraana kirjailija Hanna Jensen, jolta on ilmestynyt uusi kirja Äitini muistina – Toinen kierros (Siltala) aiheesta. Paikka: Kauppamiehentie 6, 2. krs. Espoo (Tapiola). Kahvitarjoilu. Tervetuloa!  Yhteinen kahvila Uudenmaan Muistiluotsin kanssa. Ilmoittautuminen 18.11. mennessä.

3. Samuel Beckett: Huomenna hän tulee – teatteriesitys Espoon teatterissa tiistaina 22.11. klo 14.00.

Pääosissa Martti Suosalo ja Mika Nuojua. Väliaikakahvit. TÄYNNÄ.

4. Saattajana-kahvila keskiviikkona 23.11 klo 13.00–15.00.
Omaishoitaja tai läheinen, askarruttaako läheisesi elämän loppuvaihe? Kuinka suhtautua lähestyvään kuolemaan? Mistä saat tarvittaessa apua? Kaipaatko aiheesta lisätietoa tai keskustelua? Saattajana -kahvilassa esitellään yhdistyksemme hankkeessa omaishoitajille tehty Saattajana-opas ja keskustellaan aiheesta.
Mukana keskustelemassa ovat myös saattohoidon vapaaehtoistoiminnan asiantuntijat Kristiina Niemelä ja Ritva Pihlaja Lohtua läsnäolosta -hankkeesta.
Paikka: Kauppamiehentie 6, 2. krs. Espoo (Tapiola). Kahvitarjoilu. Tervetuloa! Ilmoittautuminen 18.11. mennessä.

5. Konsertti Tapiolan kirkossa 24.11. klo 15.00.
Elämäni laulut konsertti koostuu toivelauluista, tutuista sävelmistä ja yhteislaulusta. Tule yhdessä omaisesi kanssa. Esiintyjänä Katja Kangas, laulu ja piano. Kahvitarjoilu konsertin jälkeen. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua. Osoite Kirkkopolku 6, Espoo. Yhteistyössä Tapiolan ja Olarin seurakuntien sekä Espoon omaishoidon verkoston kanssa.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen sitä vaativiin tapahtumiin (mainittu tapahtuman yhteydessä): info@eskaomaishoito.fi tai 0505284224/Sanna Jensen.