Kevätkausi alkoi jälleen pandemian rajoittaessa elämäämme ja yhdistyksemme toimintaa. Kokoontumiset kasvokkain ovat tauolla nykyisten alueellisten kokoontumisrajoitusten mukaisesti  ainakin 31.1. asti, mutta tarjolla on verkkotilaisuuksia, -ryhmiä ja valmennuksia. Toimintaa koskevista muutoksista tiedotamme sivuillamme. Päivitetyt tiedot löytyvät sivujemme kalenterista ja tuoreesta jäsenlehdestä. Uusia tilaisuuksia päivitetään kalenteriin kevään aikana.
Erityisesti kutsun teitä mukaan uuden upean saattohoito-oppaan esittely- ja keskustelutilaisuuksiin. Kalenterissa on jo muutama ajankohta tilasiuuksista, jotka ovat verkossa. Kevään aikana järjestämme niitä vielä lisää. Oppaaseen voi tutustua sivujemme yläpalkista saattajana- osiota klikkaamalla.

Yhdistyksessämme tapahtuu alkuvuoden aikana henkilömuutoksia. Toiminnanjohtaja Kristiina Mustakallio lopettaa 31.1. ansiokkaan uransa yhdistyksessä ja Suvi Mansukoski-Mustonen jatkaa toiminnanjohtajana 1.2. alkaen. OmaisOiva-koordinaattoriksi saimme Sanna Jensenin, joka aloittaa tehtävänsä 1.2. Sanna esittelyn voit lukea uudesta jäsenlehdestä.
Olkaa yhteydessä, jos on kysyttävää tai haluatte keskustella! Suvi p. 0405709780. (Sannan puhelin aukeaa helmikuussa ja numero on 0505284224.) Sähköpostia voi kirjoittaa osoitteeseen info@eskaomaishoito.fi.